Loading...
مصاحبه رادیویی معاون مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی با رادیو گفت و گو
مصاحبه رادیویی معاون مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی با رادیو گفت و گو
دسته: مصاحبه رادیویی مهندس علی رسولی با رادیو گفت و گو     -     تاریخ خبر: 1402/09/04
برنامه روزنه رادیو گفت و گو، روز شنبه مورخ 4 آذر طی یک مصاحبه تلفنی با مهندس علی رسولی، معاون مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی، پیرامون فراخوان‌های برنامه نوآفرین و حمایت‌های مادی و معنوی آن گفت و گو کرد.
 مهندس علی رسولی گفت: زیر مجموعه مركز راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری هشت ستاد را شامل می‌شود.
ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو، ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی، ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری ارتباطات، ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم، ستاد توسعه فناوری‌های علوم شناختی، ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک و ستاد توسعه زیست‌فناوری‌ پزشکی از جمله ستاد‌های این مركز هستند كه هر كدام از آن‌ها حوزه‌های اولویت‌دار را شناسایی می‌كنند.
مهندس رسولی در مصاحبه با رادیو گفت و گو تصریح كرد: این ستاد‌ها محصولات مورد نیاز كشور را مشخص می‌كنند تا شركت‌های دانش‌بنیان و كسب و كارهای نوپا شكل بگیرد و نیازهای بازار را تأمین كنند.
وی افزود ما با همکاری صندوق نوآوری و شكوفایی برنامه‌ای تحت عنوان نوآفرین را طراحی كردیم که با کمک این برنامه نیاز‌های حوزه فناوری را اطلاع رسانی می‌كند تا هسته‌های فناورانه و كسب و كار‌های نوپا كه محصول آن‌ها به نمونه اولیه رسیده در فراخوان شركت كنند و بعد از ارزیابی وارد پروسه حمایت‌های معنوی و مادی بلاعوض  برنامه شوند.
معاون مركز توسعه فناوری‌های راهبردی در ادامه با اشاره به اینكه در پروسه‌های حمایتی ما با همراهی صندوق نوآوری و شكوفایی تا سقف مبلغ 5 میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه محصول داریم و ما از شتاب‌دهنده‌هایی كه به صورت تخصصی بر روی فناوری‌های نوین كار می‌كنند استفاده می‌كنیم و طرح‌ها را به آن‌ها ارائه می‌دهیم تا به ایجاد توسعه كسب و كار نوپای آن‌ها كمک شود.
مهندس رسولی خاطرنشان کرد: ایجاد كسب و كارهای نوپا كار سختی است و از آنجایی كه نیاز به سنجش بازار داریم راهبری هسته‌های فناورانه و كسب و كارهای نوپا اهمیت دارد.
وی افزود: اگر طرحی نیازمند حمایت مالی بیشتری باشد با درخواست شركت‌های نوپا می‌تواند از تسهیلات بالاتری استفاده كند. همچنین اگر پایان‌نامه دانشجویان منجر به ساخت محصول با نمونه اولیه باشد می‌تواند در این فراخوان شركت كند. فراخوان تعدادی از ستادها آغاز شده و سایر ستاد‌ها نیز تا پایان سال در این خصوص اطلاع رسانی خواهند کرد.